PorcuBI – Power BI – Business Intelligence

PorcuBI

Workshop @ Viz.fo 2024

Elevating Power BI Visualizations: Combining Design & DAX.

In mei 2024 kreeg ik de fantastische kans om te spreken op Viz.fo op de Faeröer Eilanden. Ik presenteerde mijn full day workshop: Elevating Power BI Visualizations: Combining Design Strategies and DAX.

Naast het presenteren op deze prachtige locatie, hadden alle sprekers de kans om wat sightseeing te doen en de schoonheid van de Faeröer Eilanden te verkennen. We hadden het meest geweldige weer en maakten blijvende herinneringen. Als je je ooit afvraagt of er de perfecte locatie is om reizen, netwerken en leren te combineren, dan is dit het!

De sessie die ik presenteerde: Elevating Power BI Visualizations: Combining Design Strategies and DAX.

Waar & Wanneer: Op donderdag en vrijdag (2 en 3 mei) 2024, bij Viz.fo op de Faeröer Eilanden.

Wil je volgend jaar deelnemen aan het evenement? Houd de [website] in de gaten.

Mijn workshop @ Viz.fo - Elevating Power BI Visualizations: Combining Design & DAX.

Wil je leren hoe je je Power BI-rapporten kunt verbeteren? In deze sessie verkennen we verschillende ontwerpstrategieën om aantrekkelijke en boeiende rapporten te maken, van infographics tot dark-mode. Ook zullen effectieve kleurkeuzes, ontwerppraktijken en strategieën voor het implementeren van nieuwe ontwerpbenaderingen besproken worden.

Daarnaast zullen we ook uitgebreid ingaan op het gebruik van DAX om standaard Power BI-visuals te verbeteren. Tijdens deze sessie leer je niet alleen hoe je dynamische titels maakt en voorwaardelijke opmaak implementeert, maar ook hoe je visuals verfijnt voor een doelgerichte en cleane presentatie, waardoor je rapporten nog impactvoller worden en beter aansluiten bij de behoeften van je doelgroep.

Deze sessie is uiterst praktisch (hands-on), waardoor je actief kunt leren hoe je verschillende designtypen en DAX kunt gebruiken om je visuals te verbeteren in het dagelijkse rapportageproces van je organisatie.

Scroll naar boven