PorcuBI Valerie Junk Lead BI Consultant

Over mij

Valerie Junk

Hoi, ik ben Valerie!
Ik help bedrijven hun doelen te bereiken door inzichten te creëren uit data en dashboards te ontwerpen met Power BI.
Met een achtergrond in cognitieve psychologie combineer ik mijn technische en visualisatie-expertise met mijn kennis over gebruiksvriendelijkheid en gebruikservaring om dashboards te creëren die effectief en gebruiksvriendelijk zijn.

Spreken bij VisionBI Valerie Junk

Spreken

Kennis delen

Naast mijn werkzaamheden als consultant deel ik graag mijn kennis. Naast het schrijven van artikelen en geven van trainingen spreek ik regelmatig op congressen met Power BI en data focus. 

Sessies

Certificaten

Microsoft certification

Iedereen die Microsoft-producten gebruikt, weet dat er  voortdurend veranderingen en innovaties zijn! Ik vind het belangrijk om mijn kennis up-to-date te houden om zo het beste advies te kunnen geven.

Valerie Junk Microsoft Certificate

PL-600

Power Platform Solution Architect

Azure Enterprise Data Analyst Valerie Junk

DP-500

Azure Enterprise Data Analyst

Azure Data Engineer Microsoft Certificate

DP-203

Azure Data Engineer

Valerie Junk Microsoft Certificate

DA-100

Power BI Data Analyst

Azure Administrator Valerie Junk

AZ-104

Azure Administrator Associate

Valerie Junk Microsoft Certificate

PL-200

Power Platform Functional Consultant