PorcuBI – Power BI – Business Intelligence

PorcuBI

Spreker: Data Saturday Stockholm

Sessie: DASHBOARD DESIGN - DE KERS OP DE TAART

Op 13 mei 2023 mocht ik mijn sessie : “Dashboard Design – The kers op de taart” presenteren tijdens Data Saturday Stockholm.

Deze 1-daagse conferentie bracht meer dan 30 verschillende sprekers samen die hun kennis deelden over data-gerelateerde onderwerpen. Van Azure tot Power BI en design, er zat voor iedereen wel iets interessants tussen.

Het was een leuk evenement dat waardevolle inzichten en inspiratie opleverde en een goede gelegenheid was om te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten. Ik vond het leuk om zoveel mensen persoonlijk te ontmoeten en de mogelijkheid te hebben om met ze te praten!

Als je de conferentie van dit jaar hebt gemist, geen zorgen! Meld je aan voor de e-maillijst op de Data Saturday Stockholm website zodat je op de hoogte blijft van toekomstige evenementen: https://datasatsto.se/subscribe/

Data Saturday Valerie Junk Stockholm
Data Saturday Stockholm 13/05/2023

Over de Data Saturday Kroatië Sessie - Dashboardontwerp - De kers op de taart

Een sessie die het publiek door een aantal stappen leid die genomen kunnen worden om het ontwerp van Power BI-dashboards te verbeteren. De verhaallijn van de presentatie vergelijkt het ontwerpen van een Power BI dashboard met het bakken van een taart tijdens een bakwedstrijd.

Voor wie is deze sessie bedoeld?
Deze sessie is ontworpen voor beginnende en gevorderde dashboard ontwikkelaars.

Wat kan ik verwachten van de sessie (45 – 60min)?
Het verhaal van de sessie vergelijkt het ontwikkelen en ontwerpen van een dashboard met het bakken van een taart tijdens een bakwedstrijd. Iedereen heeft dezelfde ingrediënten (gegevens) en hetzelfde recept (bedrijfsvraag), maar uiteindelijk zien de taarten (dashboards) er anders uit. Afhankelijk van het publiek richt de sessie zich ook op het recept (de vraag vanuit de business).

Wat is het doel van de sessie?
De sessie is bedoeld om dashboard ontwikkelaars te inspireren, te begeleiden en hen vertrouwen te geven in het presenteren van hun dashboard aan de “jury” (de business) nadat ze het hebben gebouwd. Het doel is ook om de mensen voor wie we Power BI dashboards ontwerpen iets beter te begrijpen.

Nieuwste Sessies

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Scroll naar boven