PorcuBI – Power BI – Business Intelligence

PorcuBI

Spreker: Data Community Austria

FROM DATA TO ACTION: DRIVING DECISION-MAKING WITH POWER BI​

In januari 2024 presenteerde ik mijn sessie “From data to action: Driving decision-making with Power BI” tijdens Data Community Austria in Wenen.

Data Community Austria is een gratis data conferentie. Wil je volgend jaar ook meedoen? Houd de website in de gaten: Website

Sessie die ik presenteerde: From data to action: Driving decision-making with Power BI

Waar en wanneer: Vrijdag 26 januari, Wenen

Photo of Valerie Junk speaking at Data Community Austria

Over de sessie: From data to action: Driving decision-making with Power BI

Laten we eerlijk zijn; er zijn waarschijnlijk niet veel mensen die dashboards en rapporten ontwikkelen alleen om er iets moois van te maken.

Organisaties die naar dashboards vragen, willen inzichten krijgen en op basis daarvan acties ondernemen.
Veel Power BI dashboards voldoen niet volledig aan deze behoefte. Vaak zijn er gegevens, wat goed is, maar om actie te ondernemen en de volgende stap te zetten met de inzichten zijn veel extra stappen nodig… De bedoeling van dashboards is om de werkdruk te verlichten en niet om de werkdruk te verhogen.

In deze sessie, laat ik zien hoe je gegevens kunt visualiseren op een manier die bedrijven helpt om de volgende stap te zetten. Vaak is dit niet ingewikkeld en hoef je geen extra tools aan te schaffen. Met een paar visuele aanpassingen kom je al een heel eind!

Deze sessie richt zich ook op het stellen van de juiste vragen en het afstemmen van het ontwerp op je publiek. Het is dus een mix van visuals, voorbeelden en theorie over het kiezen van het juiste ontwerp om de (actuele) vraag te beantwoorden.

Of je nu een bedrijfsanalist, een dataliefhebber of een besluitvormer bent, deze sessie zal je helpen om je dashboards naar een hoger niveau te tillen. Het zal je ook helpen om duidelijker aan het team te communiceren waar je naar op zoek bent, zelfs als je niet alles weet over Power BI en dashboardontwerp.

Nieuwste Sessies

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Scroll naar boven