PorcuBI – Power BI – Business Intelligence

PorcuBI

Spreker: Power BI Summit

Sessie: DASHBOARD DESIGN - DE KERS OP DE TAART​

In maart 2023 presenteerde ik mijn sessie “Dashboard Design – De kers op de taart” tijdens de Power BI Summit. De Power BI Summit is een virtuele conferentie die 5 dagen duurt. Er waren meer dan 100 sessies (2x per dag, dus geschikt voor elke tijdzone).
Houd de website in de gaten voor tickets voor volgend jaar: Power BI Summit

Sessie: Dashboard Design – De kers op de taart. Vijf stappen om je dashboard te verbeteren.
Waar & Wanneer: Online, woensdag 8 maart, 08:00 – 09:00 (CET) & 20:00 – 21:00 (CET)

Power BI Summit Dashboard Design The icing on the cake

Over de Data Saturday Kroatië Sessie - Dashboardontwerp - De kers op de taart

Een sessie die het publiek door een aantal stappen leid die genomen kunnen worden om het ontwerp van Power BI-dashboards te verbeteren. De verhaallijn van de presentatie vergelijkt het ontwerpen van een Power BI dashboard met het bakken van een taart tijdens een bakwedstrijd.

Voor wie is deze sessie bedoeld?
Deze sessie is ontworpen voor beginnende en gevorderde dashboard ontwikkelaars.

Wat kan ik verwachten van de sessie (45 – 60min)?
Het verhaal van de sessie vergelijkt het ontwikkelen en ontwerpen van een dashboard met het bakken van een taart tijdens een bakwedstrijd. Iedereen heeft dezelfde ingrediënten (gegevens) en hetzelfde recept (bedrijfsvraag), maar uiteindelijk zien de taarten (dashboards) er anders uit. Afhankelijk van het publiek richt de sessie zich ook op het recept (de vraag vanuit de business).

Wat is het doel van de sessie?
De sessie is bedoeld om dashboard ontwikkelaars te inspireren, te begeleiden en hen vertrouwen te geven in het presenteren van hun dashboard aan de “jury” (de business) nadat ze het hebben gebouwd. Het doel is ook om de mensen voor wie we Power BI dashboards ontwerpen iets beter te begrijpen.

Power BI Summit Dashboard Design The icing on the cake
Scroll naar boven